Klantenhappening 30 juni ter ere van het BK Wielrennen

Op zondag 30 juni wordt het Belgisch kampioenschap wielrennen georganiseerd in en rond Gent als eerbetoon aan Drongenaar Walter Godefroot die zowel in 1965 als 1972 Belgisch kampioen werd bij de heren elite. Na enkele lussen in de Vlaamse Ardennen komen de renners richting Drongen voor 7 plaatselijke rondes. Aangezien de plaatselijke rondes bij ons passeren is dit de ideale gelegenheid om onze klanten, buren en kennissen uit te nodigen om de koers live bij ons te volgen. Wij voorzien ook een groot scherm zodat je geen seconde van de wedstrijd moet missen. Download HIER onze flyer.
Wie zich vooraf registreert krijgt van ons 2 gratis drankbonnetjes.

Iedereen welkom vanaf 10u30:
van 10u30 tot 13u30: BK vrouwen met 7 passages
van 14u00 tot 18u00: BK mannen met 8 passages

Wij voorzien drank en snacks aan democratische prijzen en een groot scherm om alles goed te kunnen volgen.
Voor de kinderen is er een springkasteel en iedereen wie wil kan meedoen aan een gratis pronostiek met leuke prijzen.
En gegarandeerd een Belgische winnaar!

Locatie: De Vleeschauwer bvba, Beekstraat 83, Drongen
Het lokale parcours zal verkeersvrij gemaakt worden maar met de fiets en te voet zijn we normaal bereikbaar.
Met de auto is er parking voorzien via de Bosstraat, komende vanaf Vinderhoute.

Schrijf je in, en krijg 2 drankbonnetjes gratis:

We hebben de online inschrijvingen net afgesloten!
Er kan morgen (zaterdag 29/06) enkel nog ingeschreven worden in onze winkel. (maar ook zonder inschrijving ben je natuurlijk welkom)

 

Bereikbaarheid

Op het kaartje hierboven is de lokale ronde met blauw aangeduid. De ronde zelf is niet meer toegankelijk met de wagen of met de fiets vanaf 8u30. Te voet of met de fiets aan de hand kan je wel over het parcours wandelen.

Met de wagen (rood): Onze parking is enkel bereikbaar via de Bosstraat, komende vanuit Vinderhoute.
Vanaf de E40: neem afrit 14 “Sint-Denijs-Westrem” en volg de richting “EXPO”. Vanaf hier volg je de borden naar de R4 richting Eeklo. Neem na 7,5 km de afrit Eeklo, en sla daarna rechts af op de N9 richting Eeklo. Na 2,3 km aan de verkeerslichten links af richting Vinderhoute en over de brug. Aan de rotonde rijdt u rechtdoor richting Drongen. Vanaf hier altijd rechtdoor blijven volgen tot aan onze parking (volg de pijlen).
Vanaf de E17: naar de E40 richting Oostende. Volg nu de beschrijving vanaf de E40 hierboven.
Vanaf Nevele: Rij naar Merendree. Neem hier de Langenakker, richting Drongen. Blijf volgen tot aan het kruispunt met de Gravergrachtstraat. Hier zal je verplicht links af moeten slaan. Rij tot het einde van de Gavergrachtstraat, en sla daar rechts af (volg de pijlen), en u komt aan onze parking.

Met de fiets (geel):
Met de fiets mag er niet op het lokale parcours gereden worden, je mag het parcours wel dwarsen na groen licht van de seingever. Op het kaartje hierboven vindt je enkele voorstellen hoe je volgens ons het best kan rijden met de fiets.

Meer info nodig, of zijn er de dag zelf problemen om ons te bereiken? bel ons op 0472/544.775